Scandinavian simplicity combined with Italian craftsmanship - DressLikeA

Ab Suomen Herrainpukimo Oy


Suomalainen tarjonta klassisen miesten vaatetuksen saralla sai perjantaina uuden toimijan, kun Turussa ovensa avasi otsikon mukaisesti Ab Suomen Herrainpukimo Oy. Osoitteessa Aurakatu 14 sijaitseva pukimon tarkoituksena ja periaatteena on tarjota asiakkailleen ajattomia, kestäviä ja klassisia tuotteita. Pääpaino yrityksen tarjonnassa on mittatilauspaidoilla, joiden hinnat lähtevät normaalisti 69 eurosta. Avajaistarjouksena ensimmäisen paidan tilaus 49 euroa.

Valmisvalikoimassaan Herrainpukimo tarjoaa mm. Kent Wangin taskuliinoja, Sandersin kenkiä sekä seetripuisia lepolestejä. Erityishuomiona valikoimaan on tulevaisuudessa liittymässä Ranskalaisen Saphirin kenkienhoitotuotteita, joita aiemmin ei Suomesta ole ollut saatavilla.

Tämän lisäksi liike tarjoaa erinäisen valikoiman hyväkuntoisia vintage / second hand irtotakkeja, kalvosinnappeja, solmioita, päällystakkeja sekä tulevaisuudessa mahdollisesti myös kenkiä. Lisäksi erityismaininnan arvoista on, että liikkeen perustajat Tuukka ja Tuomas pyrkivät mahdollisuuksien mukaan kuuntelemaan asiakkaiden toiveita, eli mikäli jokin hankinta pyörii mielessä, suosittelen ottamaan suoraan yhteyttä liikkeeseen.

Alla muutama kuva perjantaina pidetyistä avajaisista. Henkilökohtaisesti vierailen Turussa harvoin, mutta tämä reissu oli ehdottomasti tekemisen arvoinen. Miesten pukeutumiseen keskittyvien toimijoiden tarjonta Suomessa ei todellakaan ole laaja ja itse toivotan Herrainpukimon ehdottoman tervetulleeksi. Ja mikäli Turussa vierailua ei pysty merkkaamaan kalenteriin, tulee herrainpukimon mittamies Tuomas vierailemaan Helsingissä 28.11, jolloin on mahdollista hoitaa hommat kuntoon tulevia tilauksia varten.

image

image

image

image


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published