Scandinavian simplicity combined with Italian craftsmanship - DressLikeA

Kengät verkosta


Kysyttäessä keneltä tahansa pukeutumiseen enemmän perehtyneeltä vastausta suomalaisten miesten jalkineista ja niiden kunnosta, on lopputulos se, että näissä hommissa mennään useimmiten pieleen. Lue vinkit siihen, miten onnistuu kenkien ostaminen verkosta.

Se ei kuitenkaan ole vain ja ainoastaan miesten syy, lähtökohta kun on, ettei Suomessa tarjontakaan ole kovin kummoista. Ja mikäli tarjontaa laadukkaampien kenkien osalta löytyy, nousevat hinnat sellaiselle tasolle, että nämä sitten useimmilta jäävät ostamatta. How to dress up for graduation - black oxford shoesKengät ovat useimmalle miehelle (kuten myös naisille) ostos, jota ei haluaisi ostaaa sovittamatta. Kengät pitää nähdä ja ennen kaikkea tuntea jalassa, jotta tietää, ovatko ne hyvät vai eivät. Tämän seikan johdosta usea perääntyy, mikäli ajatuksena olisi ostaa kengät netistä.

Kuitenkin, kuten lähestulkoon kaikkien tavaroiden kohdalla, internet on täynnä mahdollisuuksia ja hankintakanavia. Jos on valmis panostamaan kenkiinsä sen verran, että ottaa riskin kokeilla tilaamiaan kenkiä ja varautuu siihen, että silloin tällöin jalkineet on laitettava postilla takaisin kauppiaalle, helpottuu kenkien hankkiminen huomattavasti. Epävarmassa tilanteessa voi tilata kengät kahdessa eri koossa, joista sitten pitää paremmin sopivat ja palauttaa huonommin istuvat.

Kengät verkosta

Suureen tarjontaan mahtuu luonnollisesti monenlaista toimijaa. Listaan alle 3 verkkokauppaa, joihin tutustumalla pystyy rakentamaan hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen pohjan kenkäkokoelmalleen.

Bexley

Ensimmäinen, eli Ranskalainen Bexley tarjoaa ainoastaan omia kenkiään, kengänhoito- sekä muita tuotteitaan. Erityisesti lafkan lepolestit ovat suosittelemisen arvoisia. Normaalisti kaikki kengät ovat samanhintaisia, 119e ja kaksi paria saa hintaan 209 euroa (vapaa-ajan kengät ovat lähtökohtaisesti halvempia). Bexleyn heikoin kohta on ehdottomasti sivuston kuvat, jotka eivät usein juurikaan anna tarkkaa kuvaa siitä, miltä kengät oikeasti näyttävät. Bexley Enfield boots

Herring Shoes

Toisena mainittakoon Englantilainen verkkokauppa Herring Shoes. Putiikki tarjoaa tunnettujen Englantilaisten valmistajien, kuten Cheaney, Church’s sekä Tricker’s kenkiä kuin myös muun muassa Amerikkalaisten Timberlandin ja Sebagon rennompia jalkineita. Tämän lisäksi Herring tarjoaa “omia” kenkiään, jotka ovat edellä mainittujen tai muiden Englantilaisten valmistajien valmistamia, mutta Herringille brändättyjä kenkiä. Valikoima on laaja ja erityisesti clearence-osiosta on mahdollista tehdä usein todella hyviä löytöjä. Kengät verkosta - Herring shoes

A Fine Pair Shoes

Kolmantena esille voidaan nostaa myös Brittiläinen A Fine Pair of Shoes. Liike tarjoaa erittäin laadukkaita ja monipuolisen valikoiman kauniita kenkiä Alfred Sargentilta ja Sandersilta, sekä sukkia Corgilta ja loistavia kenkienhoitotuotteita mm. ranskalaiselta Saphirilta. Cognac colored oxford shoes - Alfred Sargent

Chestnut brown / cognac colored cap-toe adelaide oxfords by Alfred Sargent. I've had these shoes for almost 4 years but they are still looking like almost new. 

Yhteenveto - 5 kenkäparia netistä

Lopuksi vielä listaus viidestä kenkäparista, joka on koottu edellä mainittujen verkkokauppojen tarjontaa käyttäen ja joiden avulla jokainen pystyy rakentamaan varsin tyydyttävän pohjan vaatekaappinsa kenkävalikoimaksi. Rahaa näiden viiden parin hankkimiseksi kuluisi noin 750 euroa. Ja kaikkiahan ei tietenkään tarvitse kerralla hankkia.

1. Mustat Oxfordit - Alfred Sargent -Aldeburgh (A Fine Pair of Shoes)

2. Ruskeat Oxfordit - Bexley William (Bexley Shoes)

3. Oxford Broguet -Herring Richmond (Herring Shoes)

4. Mokkaiset Chukka-bootsit - Alfred Sargent Havant (A Fine Pair Of Shoes)

5. Talvisaappaat - Bexley Enfield (Bexley Shoes)


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published