Scandinavian simplicity combined with Italian craftsmanship - DressLikeA

KIITOS MAHTAVASTA BLOGISTA, VAIKUTAT MAHTAVALTA TYYPILTÄ MAHTAVALLA TYYLILLÄ....


Moi,

Ensimmäisenä kiitoksia kovasti positiivisista sanoista!!

Toiseksi sanoisin, että lähtökohtaisesti ei pidä antaa kenenkään muun määrätä omasta pukeutumisestaan. Ja perään sen, että ei niitä pitkäaikaisia kavereitakaan kannata tyylillisten juttujen takia lähteä uusiin liian helposti vaihtamaan… Oman jutun tekeminen ja kantaminen yleensä kannattaa, jossain vaiheessa ne frenditkin tajuaa, että mikä on homman nimi ja että sun tyyli on sun tyyli. 

Lisäks (vaikket nyt varsinaisesti kysynytkään) kehoittaisin olemaan aika avoimin mielin eri pukeutumistyylejä kohtaan. Tuossa iässä (ja itsellä ainakin vieläkin) maut ja miellyttävät tyylit muuttuu, joten omasta mielestäni ei ainakaan vielä tuossa vaiheessa kannata naulata sitä omaa tyyliä tiettyyn muottiin, vaan pitää silmät auki ja poimia ympäriltä ne jutut mitkä miellyttää (ja tässä myös syy sille, miks niistä kavereistakaan ei ihan heti kannata hankkiutua eroon).

“Klassinen pukeutuminen” antaa loppupeleissä hyvin vapaat kädet pukeutumiseen (enkä tietenkään ihan tarkkaan tiedä, mikä tyylisuunta sua tällä hetkellä eniten miellyttää) ja kannattaa muistaa, että yks tärkeimmistä “ohjeista / säännöistä” on tilanteenmukainen pukeutuminen. Lukiossa ei välttämättä tarvii pukeutua arkipäivänä pukuun ja näin tekeminen helposti voi herättää ihmetystä ja jopa fiiliksen “snobbailusta. Mutta sitten taas hyvin istuvat farkut / puuvillahousut, kauluspaita tai polo-paita ja silloin tällöin irtotakki (nämäkin puuvillasta tai vaikka jerseystä), eli tietyllä tapaa sen "muiden omanikäisten pukeutumisen” upgreidaus klassisilla elementeillä, hyvällä istuvuudella ja oikeilla materiaaleilla, niin erottuminen “massasta” tapahtuu todennäköisesti ainoastaan positiivisesti. 

Jatkat tyylikkäällä linjalla, omana itsenäsi ja kun ne frendit huomaa, että sä olet sinut sen homman kanssa + niin koulussa kuin ulkona ollessa viet kaiken huomion ja myös niiden naiset (tai kundit), niin eiköhä se kuittailukin siitä sit lopu… :D

Best,

-A-


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published